Algemene informatie en verkoop- en leveringsvoorwaarden Elisannes Expressie V.O.F. voor het Bedrijfsonderdeel: Mandalatekenpunt en Elisannes Expressie (uitgever en ontwerpstudio)

Na ontvangst van de bestelling worden de artikelen zo spoedig mogelijk verzonden. In principe binnen 1-3 werkdagen. Mocht iets niet in voorraad zijn dan duurt dit 3 – 7 werkdagen. Mocht iets niet meer of tijdelijk niet meer leverbaar zijn dan nemen wij contact met u op. Mocht een bestelling hierdoor niet doorgaan wordt het reeds betaalde bedrag teruggestort.
Verzendkosten: Alle leveringen worden verstuurd via MyParcel PostNL en zijn voorzien van een Track en Tracecode.
Hiervoor worden de volgende bedragen in rekening gebracht: Nederland € 4,95 Belgie en Duitsland - €8.95 Andere landen of pakketformaten volgens tarief PostNL. Bestellingen zonder verzendkosten (via acties of na onderling overleg): dit wordt automatisch verrekend na het invoeren van een kortingscode of vooraf ingestelde verwerking.
Via de website plaatst u uw bestelling en via het winkelmandje rondt u de bestelling af en maakt u deze definitief. Betalingen kunnen worden gedaan via het betaalsysteem Mollie: Ideal (Nederland), Creditcard, Bancontact (Belgie), Sofortbanking (Duitsland) en achteraf betalen. De betalingen en incassoprocedures lopen via het betaalsysteem Mollie en Karna (voor achteraf of gespreid betalen) Zie hiervoor ook onze privacyverklaring).

Aanvulling Klarna:
In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden we u de volgende betaalmethode(s) aan. Betaling dient aan Klarna te worden gedaan.
Achteraf Betalen en Gespreid Betalen
U vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/nl_nl/user
Algemene informatie over Klarna vindt u hier https://www.klarna.com/nl/
Uw persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt. (zie voor een overzicht onze pagina privacyverklaring)

Annuleren, ruilen of retour sturen kan binnen de wettelijk hiervoor gestelde 14 dagen. Bij annulering wordt hiervoor het betaalde bedrag teruggestort. In andere gevallen kan een artikel worden omgeruild of ook gekozen worden voor een tegoedbon.
Mankement:
Mocht een bestelling niet in goede staat ontvangen zijn neem dan binnen 24 uur contact met ons op om voor vergoeding van de kosten of omruilen in aanmerking te komen. Na 24 uur telt alleen de wettelijke 14 dagen om te kunnen annuleren en dient het artikel hiervoor nog in goede staat te zijn.

Aankoop elders:
Aankoop tijdens beurzen of evenementen: heeft u artikelen bij ons gekocht tijdens onze aanwezigheid op beurzen e.o evenementen dan kan ruilen binnen 14 dagen plaatsvinden. Mocht ruilen niet mogelijk zijn dan ontvangt u een tegoedbon of op verzoek wordt het betaalde bedrag terugbetaald. Verder gelden dezelfde voorwaarden als beschreven bij webwinkelbestellingen.

BTW - belasting toegevoegde waarde:
Voor deze webwinkel worden de BTW-tarieven van 9% en 21% toegepast volgens de wettelijke regels hiervoor. De berekende prijzen zijn inclusief BTW.

Kortingsactie-kortingsbonnen:
Via acties, nieuwsbrieven of Facebookvermeldingen bieden wij soms kortingen waarvoor, om deze te kunnen ontvangen, een code vermeld dient te worden tijdens het afrekenen via de webwinkel. Na invulling van de betreffende code wordt de korting automatisch verrekend. De kortingscodes kunnen een procentuele korting aangeven, voor een vast bedrag staan, en/of voor een bepaalde periode.
Kortingsbonnen die wij meesturen als dank voor een bestelling staan voor een vast bedrag, binnen een bepaalde periode en zijn éénmalig te gebruiken. Dit geldt ook voor kortingsbonnen die wij per periode uitdelen tijdens aanwezigheid op markten e/o evenementen. Ook voor deze bonnen geldt dat de vermelde code op de bon ingevuld dient te worden tijdens het afrekenen in de webwinkel.
Docenten die bij ons de opleiding hebben afgerond en een certificaat hebben ontvangen krijgen een eigen code voor 10% korting op hun bestelling. Wordt hier binnen een jaar geen gebruik van gemaakt dan vervalt deze code. Vanaf 3 juni 2019 vervalt deze regeling en worden er geen docentenkortingscodes meer uitgereikt.
Voor alle kortingsacties e/o - bonnen geldt dat ze niet in combinatie te gebruiken zijn met elkaar en niet gelden voor uitverkoop,op=op=acties of andere (opruimings)acties.

Garantievoorwaarden/klachten:
Heeft u een klacht over uw artikel neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Wij zullen contact op nemen met de leverancier van het betreffende product en volgens de door hen geldende regels een oplossing bieden. Dit eventueel in de vorm van vervanging, tegoedbon of geld terug. Mocht de klacht onterecht zijn zullen wij hiervoor de reden duidelijk maken. Elke klacht wordt apart beoordeeld en afgehandeld. Betreft het een klacht over een artikel dat wij zelf uitbrengen dan nemen wij hiervoor vanzelf de juiste verantwoording en zullen uw klacht serieus afhandelen.

Voor dat wat hier eventueel niet vermeld is maar wel vragen over zijn zullen wij altijd ons best doen een passend antwoord of oplossing te vinden. De eindbeslissing blijft hiervoor bij Elisannes Expressie V.O.F.
_____________________________________________________________________________
Opleiding/cursus/workshop Mandalatekenpunt
Sinds 22-6-2018 is het niet meer mogelijk om je in te schijven voor onze schriftelijke opleidingen e/o thuiscursussen. Voor hen die al ingeschreven waren gelden de volgende regels:

Schriftelijke cursussen en opleiding
Naast gemelde voorwaarden geldt voor de de schriftelijke opleidingen tot lesgeven in mandalatekenen en thuiscursussen 1, 2, 3 4, 5, 6 ,7 en 8 (en eventuele volgende cursussen e/o opleidingen) dat het complete lespakket verzonden wordt na ontvangst van de betaling, samen met een deelnemersnummer. Tenzij vermeld dat een les per maand verzonden wordt, wat het geval kan zijn bij nieuwe thuiscursussen. Dit wordt vooraf aangegeven. Ook dan dient de inschrijving vooraf geheel voldaan te worden. Wij sturen dan per maand (of andere afgesproken periode) een lespakket op.

De kosten van de cursussen zijn exclusief verzendkosten. Deze kosten zijn hetzelfde als boven vermeld bij bestellingen webwinkel. Dit geldt niet voor verzendingen naar het buitenland. Hiervoor worden de geldende tarieven van PostNL berekend. Zie bovenstaande informatie hierover.

Het is aan te raden om huiswerk van een schriftelijke opleiding of cursus via een vast termijn in te sturen zoals 1 x per 14 dagen of 3 weken. Het voordeel van een schriftelijke lesvorm geeft echter de vrijheid om in eigen tempo te werken. Het insturen van huiswerk kan dan ook naar eigen behoefte plaatsvinden. Er is echter wel een uiterlijke termijn om het huiswerk in te sturen en dat is 3 jaar vanaf de datum van inschrijving.Mochten er bijzondere omstandigheden zijn dan kan hier, in overleg ,van afgeweken worden.

Wanneer je je opgeeft voor deelname aan één van onze schriftelijke cursussen, opleidingen of activiteiten op locatie, is dit definitief na ontvangst van de factuur. Tenzij annulering plaatsvindt binnen de hiervoor wettelijk gestelde 14 dagen (na factuurdatum).
______________________________________________________________________

Schriftelijke Opleiding tot Lesgeven
Wij bieden 2 schriftelijke (beroeps)opleidingen aan:
Opleiding tot lesgeven en mandalatekenen en Mandalatekenen met kinderen. Informatie hierover staat op de website van het Mandalatekenpunt: www.mandalateken.nl. Ook wat deze Opleidingen betreft schrijf je je in voor de gehele opleiding en dient het totale bedrag hiervoor te worden voldaan. Ook wanneer men eerder stopt. Wij zullen er via de huiswerkbegeleiding alles aan doen om de opleiding goed te laten verlopen en het behalen van een certificaat mogelijk is. Het volgen van de opleiding zelf is geen garantie voor het behalen van een certificaat. Wel het op de juiste wijze voldoen aan de huiswerkopdrachten en het insturen van een eventueel eindwerkstuk , welke volgens ons laat zien dat je de inzichten eigen hebt gemaakt. Mocht het huiswerk onvoldoende zijn om een certificaat te behalen zullen wij er van onze kant alles aan doen om dit toch mogelijk te maken. Het niet behalen van een certificaat geeft geen recht op restitutie. Wel kan je (binnen 3 jaar na inschrijving) altijd nieuw werk opsturen waardoor mogelijk alsnog een certificaat behaald kan worden.
Schriftelijke opleidingen en cursussen: het niet insturen van huiswerk of het niet afmaken van de cursus geeft geen recht op restitutie van het deelname bedrag.

Wij wijzen erop dat de cursussen, workshops en opleidingen vakkundig worden opgezet. Het geeft een kwaliteitsniveau aan. Hoewel de informatie ook een therapeutische meerwaarde laat zien is dat wat wij bieden geen therapeutische opleiding en/ of cursus. En dient ook niet zo aangeboden te worden wanneer je zelf les gaat geven. Wij wijzen dan ook elke vorm van aansprakelijkheid hiervan af.

Risico
Vanzelfsprekend zullen wij er alles aan doen om onze activiteiten zo juist mogelijk te laten verlopen en het juiste materiaal aan te bieden. Wij zijn echter niet aansprakelijk voor welke schade dan ook ontstaan door deelname aan één van onze activiteiten. Deelname is altijd voor eigen risico.

Ondersteuning
Bij deelname aan een opleiding, cursus, workshop of andere activiteit is het mogelijk vragen hierover te stellen en/of informatie uit te wisselen via e-mail, post of telefoon. Zie de informatie met contactgegevens op de website of in het lesmateriaal.

Voor datgene wat hier niet vermeld staat zullen wij van Elisannes Expressie V.O.F. per moment beslissen of overeenkomen wat wij van toepassing vinden.

Extra:

Algemene informatie en voorwaarden Schriftelijke opleiding 1 Lesgeven in mandalatekenen:

 Voor de Opleiding krijg je per lesthema informatie aangereikt met voldoende inhoud om het lesgeven in mandalatekenen eigen te maken.

 Het is, zoals in de basisuitleg beschreven, de bedoeling dat je gaat werken met een oefengroepje. Het werk wat je met dit groepje maakt is onderdeel van de huiswerkopdrachten. Een groepje van 2 tot 4 personen is voldoende voor het huiswerk. Grotere groepjes mag natuurlijk ook.

Hiervoor kan je al een kleine bijdrage vragen, wat gelijk al een eerste verdienste is voor je.

 Als docente (in opleiding) kan je een korting ontvangen bij aanschaf van tekenmaterialen of boeken voor je oefen- of cursusgroep. Je berekent de originele prijs door aan je deelnemers. De korting is jouw verdienste. Hiervoor geldt een minimale afnameverplichting.Neem bij interesse contact op over de mogelijkheden hierin.
 Bij elk lespakket zijn huiswerkvragen/opdrachten toegevoegd die je instuurt per post of e-mail om nagekeken te worden en van eventuele adviezen te worden voorzien. Vermeld op elk werk, per e-mail of post, je naam en deelnemersnummer die je bij lespakket krijgt meegestuurd. Voor het insturen per post dient voor het terugsturen van het nagekeken huiswerk extra porto in de vorm van postzegels te worden toegevoegd. Het postadres: Mandalatekenpunt, Menso Poppiusstraat 5, 8536 TW Oosterzee. Het versturen en terugsturen van huiswerk per post is voor risico van de deelnemer. Stuur eventueel kopieën op. Voor het versturen per e-mail kan je je huiswerk mailen naar info@mandalateken.nl.
 Na de opleiding wordt bij een juist verloop, voldoende zichtbare praktische en theoretische ontwikkeling en het insturen van een eindwerkstuk*, een certificaat uitgereikt. Je kunt als docent genoemd worden op onze website .
 Mocht blijken dat het huiswerk onvoldoende is voor het behalen van een certificaat zullen we dit met je bespreken en samen naar goede oplossingen zoeken. Mocht dit uiteindelijk toch niet leiden tot het behalen van een certificaat bestaat er geen recht op restitutie.
 Bij het niet volledig afmaken van de opleiding wordt geen restitutie verleend. Mochten er punten aan de orde komen die hier nog niet vermeld zijn wordt dit overlegd met elkaar en ligt de uiteindelijke beslissing bij Elisannes Expressie.
 De opleiding duurt gemiddeld 10 maanden. Door het werken in eigen tempo kan dit sneller maar ook langer duren. De maximale inzendperiode voor het huiswerk en voor het behalen van een certificaat is 3 jaar.
* Wanneer tijdens het insturen van het huiswerk blijkt dat dit al aan onze verwachtingen voldoet kan het zijn dat het maken van een eindwerkstuk mag komen te vervallen. Mocht dit zo zijn nemen wij hier contact over op vanaf hoofdstuk 6.

Algemene informatie en voorwaarden Opleiding 2: Mandalatekenen met kinderen
 Het opleidingspakket bestaat uit meerdere lesthema’s waarin informatie aangereikt wordt om mee te kunnen werken en de inhoud eigen te maken.
 Het is, zoals in de basisuitleg beschreven, de bedoeling dat je gaat werken met een oefengroepje. Het werk wat je met dit groepje maakt is onderdeel van de huiswerkopdrachten. Een groepje van 2 tot 4 kinderen is voldoende voor het huiswerk. Grotere groepjes mag natuurlijk ook. Voor het huiswerk is het handig als je oefent met kinderen van verschillende leeftijden. Zie hiervoor de informatie in het lespakket. Hiervoor kan je al een kleine bijdrage vragen, wat gelijk al een eerste verdienste is voor je.
 Als docente (in opleiding) kan je een korting ontvangen bij aanschaf van tekenmaterialen of boeken voor je oefen- of cursusgroep. Je berekent de originele prijs door aan je deelnemers. De korting is jouw verdienste.
 Bij elk lesthema zijn huiswerkvragen toegevoegd die je instuurt per post of e-mail om nagekeken te worden en van eventuele adviezen wordt voorzien. Vermeld op elk werk, per e-mail of post, je naam en deelnemersnummer die je bij lespakket krijgt meegestuurd. Voor het insturen per post dient voor het terugsturen van het nagekeken huiswerk extra porto in de vorm van postzegels te worden toegevoegd. Het postadres: Mandalatekenpunt, Menso Poppiusstraat 5 8536 TW Oosterzee. Het versturen en terugsturen van huiswerk per post is voor risico van de deelnemer. Stuur eventueel kopieën op. Voor het versturen per e-mail kan je je huiswerk mailen naar info@mandalateken.nl.
 Na de opleiding wordt bij een juist verloop, voldoende zichtbare praktische en theoretische ontwikkeling een certificaat uitgereikt. Je kunt als docent genoemd worden op onze website .
 Mocht blijken dat het huiswerk onvoldoende is voor het behalen van een certificaat zullen we dit met je bespreken en samen naar goede oplossingen zoeken. Mocht dit uiteindelijk toch niet leiden tot het behalen van een certificaat bestaat er geen recht op restitutie.
 Bij het niet volledig afmaken van de opleiding wordt geen restitutie verleend.
 Mochten er punten aan de orde komen die hier nog niet vermeld zijn wordt dit overlegd met elkaar en ligt de uiteindelijke beslissing bij het Mandalatekenpunt van Elisannes Expressie.
 De opleiding duurt gemiddeld 6 maanden. Door het werken in eigen tempo kan dit sneller maar ook langer duren. De maximale inzendperiode voor het huiswerk en voor het behalen van een certificaat is 3 jaar.
 Voor vragen kan je contact opnemen via de vermelde contactgegevens op de website.

Verkoop je als docent onze artikelen aan anderen dan bestaat de mogelijkheid om korting te ontvangen als wederverkoper van onze artikelen. Hiervoor dient wel een minimale afnamehoeveelheid per artikel. Neem voor de mogelijkheden hierin contact met ons op.
________________________________________________
Elisannes Expressie: Uitgever en ontwerpstudio
Via dit onderdeel brengen wij eigen uitgaven uit zoals boeken, kaarten, kalenders, werksets, visitekaartjes e.d.
Ook kan men op verzoek eigen uitgaven laten ontwerpen, printen, e.o boeken laten samenstellen van gemaakte mandala`s.
Bij interesse hierin volgt na overleg een prijsafspraak om de bestelling te bevestigen.

aangepast 3-6-2019
________________________________________
21-5-2017

Elisannes Expressie V.O.F.
Bedrijfsonderdelen: Mandalatekenpunt, EA-Creatief. Gezonde Cirkel, Elisannes Expressie.
KVK: 24384701
BTW NR: NL8203.30.838.B01
Vestigingsadres:
Menso Poppiusstraat 5
8536 TW Oosterzee
0649759417
info@mandalateken.nl info@elisannes-expressie.nl(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen door aan te melden voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Aanbieding

Mandala kleur- en werkboek € 13,75 € 7,50
© 2013 - 2019 Mandala en Meer - Mandalatekenpunt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Om deze website goed te laten werken wordt er gebruik gemaakt van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.